Nyhet

Jag ville bara tala om att jag har hittat ett photo program på internet som är VÄRT att testa. för det finns så mkt att välja på Gratis ! :) mkt kul har jag gjort där, this is me 

25 Dec .

Hej Hej ! 
Nu är det juldagen och stämningen jul är på topp ! , Massa mys framför tvn och lång promenad med familjen. så härligt. JAg sitter hät och har pratat med älskling ett tag , de är så himla skönt, du fattar inte va du är bäst,men äh det vet du ju ändå :) .

Ja, det var en fin julafton, men familjen. Bara att få vara hemma och samla kraft. Skratta och ha roligt med familjen är det bästa och man ska ta till vara på stunderna och vara rädd om dem, för det är inte alla som har det så bra som man egentligen har det. jag vill bara skicka vidare till en annan blogg (erasmie.blogg.se) en gammal vän som beskrev detta på ett bra sätt.
Ta hand om varandra. ! 

Tack hjärtat för att fdu var hemma innan jul ,det var bäst bäst & bäst.  <3

Nu blir det snart att sätta sig vid tvn igen. och mysa lite tilll.
Hoppas ni har det bra där ute och ha det bäst.

Puss & kram

. : )

Du kan hitta allt om mig, här, bilddagboken ( emmaeliasson ) och [email protected].
Puss Kram

God Jul


Hunden Hutch som har varit en del av hösten.
Han kommer alltid vara en speciell hund
och jag är glad att han varit en del av oss i höst. (:

Ny start, börja blogga !

Hejhej Lördag
Sitter här hemma en lördags morgon. den näst sista på året. Igår kom jag hem från skolan för 3 veckor. Det ska bli så himla skönt att vara hemma ett tag nu. Att bara lägga av all press, stress och oro och koppla av. Att få en nystart inför det nya året. Heja 2009 !

Det var en riktigt bra avslutning på skolåret 2008 igår. Började med att vi skulle haft matte , men jag övade en hemlis med Bengt inför avslutnigsfirandet i Aulan. (: Jag och alberto skulle sjunga varsin låt senare, det var nervös och jag hade inte hört låten så länge innan, utan baratränat lite på gehör med bengt, men det blev faktiskt väldigt lyckat ! och MÅNGA kom fram till mig senare och tacka mig och sa att jag var duktig. :)
Innan hade det varit ännu bättre med, vi fick stipenium på 800 kr, för att vi ansträngt oss extra. Det var bara några som fick det och jag var en av dem. Ja allt slit gav resultat .
Ja, åkte tåget hem med alla sedan , det kändes trist, fast ändå sköönt !
Kommer ju träffa dem som jag tänk ändå.

Idag tänkte jag åka in till gbg, med bror, och julhandla lite. (: Mysigt.

Ha en superdag ! och nu tänkte jag börja lite smått med detta, blogga altså. (:
Puss på er. <3

RSS 2.0