Mysig afton i Skärhamn

Madde & Frida :) Gänget för kvällen ! 
Josse & Jag :) - Elin <3 

Hej, Halli Hallå :).

Hade en super mysig kväll igår med tjejerna, saknade bara sanna. Vi fick foundue, gott gott & äpplepaj , mums mums. Åkte med bilen dit & hem sedan, gick super ! Första gången på ön som jag kör själv, alla somna dock. Hahha.
Nu sitter jag med mamma & myser, sedan blir det att åka till lägenheten, blir skönt. Ska träffa marcus med, mmmmm, <3.

Jaja, vi hörs . jag orkar inte sitta här & skriva om ingenting just nu. Kanske lägger in nåt mer men får se. Det är nog bara jag själv som läser för det mesta med ;) haha.

Puss & Kram


I Gotta Feeeeeeling.

Sitter på blogg.se och spotify och lyssnar/läser. Gott moos, ska försöka kolla lite på skk med inför uppgiften i Lilla Hund, kanske på expressen med, inför uppsatsen, men är lite seg i arbetet med just den verksamheten kan man ju säga kanske.

black eyed peas - I gotta feeling ( love looove love helt klart ! )

Men ja, har ni nåt tips på nån krönikör som skriver om något jobbigt som folk inte tycker om :s, eller om nåt som man inte kan tycka om? Så tipsa mig !

Måste bara tipsa om en ny blogg på blogg.se - paraplyjack.blogg.se och sedan om blondinbella.se, måste säga att jag hatade blondinbella innan let´s dance och alla grejer hon bara "blev" känd för. Men nu tycker jag hon är riktigt smart och ganska rolig ibland :).

Och hörni - TONIGHTS GONNA BE A GOOD NIGHT ! 
  tjejgänget får stå för härligheten ikv !       weeei !


Har även fixat mig en gillar bild & en ogillar bild till bloggen , kanske kunde va något ? :)
gillar -gilla 
ogillar -
ogilla


;). NU blir det att dusch och fixa sig i lugn och ro :).  ska verkligen bli gott & mysigt i kväll !!

PUSS & KRAM


Tänk om man var Martin Morning .

GOD MORGON ! . ja det är en god morgon,på med positivitet nu :).
Men vet ni vad jag kom på nyss, att tänk om man var han i barnprogrammet MartinMorning, som blev en ny varje morgon, nya äventyr, har visste aldrig vad han var gjord för.
Visst det är vi med , men han hade de jämt så roligt och lätt.

Jaja, Dagen ska bli bra iaf. Sjuuunga snart, som jag längtar och sedan ikv !! :D, Tjejmiddag, som jag saknar er.


Have A Great Day , cause that´s what´s I´m gone have !
love.
Sötast på Länge . Det där är DU & JAG Marcus. <3

PUSS & KRAM :D

Varför känner jag mig så ensam ?

We weren´t born to follow ! - bon jovi , to love right now alltså, även Happy - Leona lewis ..goooodis !
Sitter äntligen hemma i sängen med datorn och ska dra på ett avsnitt av vänner strax och bara slappna av.
Innan jag kom hem gjorde jag allt annat än att slappna av.
Jag har kännt mig så fruktansvärt ensam idag, och speciell i eftermiddag.  Vet inte om jag nånsin kommer berätta de för nån annan än marcus just nu, men det var riktigt jobbigt.

Orkar bara inte låtsas som om allt är bra, men orkar inte heller gå upp i fight med hela klubben. Jag behöver support, stöd från högre höjder tror jag.  Tur att det blir församlingshemmet imon på förmiddagen då ! Tack gud.

Ja, Iaf, Veckan gick riktigt fort, riktigt riktigt fort alltså. Men de känns ändå som det gått väääldigt segt.
I måndags var det en lugn dag, dock med en del tragiska inslag men också bollhallen, tisdagen lugn med skönsång och sööta ungar att guida :), onsdag jaa, ..seeg, men sedan värsta draget, även den dagen slutade med pladask, ambulansfärd för stakars carro, torsdag med kick off i skövde, seeeegt och viiila hela kvällen och nu äntligen hamna jag här...GOOSCH .
du. - du är saknad, din tillrätta ställare !


Tack för att det blev helg tillslut. Marcus är kvar i töreboda med gresera hela helgen tillsammans med fredrik, hoppas det går bra men jag saknar dig så jag dör. Du är underbar, du är den som förstår mig allra bäst.

Imon som sagt blir det Himmeln Inom i försammlingshemmet och på kvällen , efterlängtade tjejmiddag hos frida :).

Nu ska jag nog sätta på vänner och sedan soova. Vill bara tipsa om Stina-Lee bloggen, så söööt, med bebis och allt nu:).


Puss &Kram

- gud som haver ...


man tror aldrig det händer en själv

You´ll remember me when the west wind moves, among the fields of barley...
Often there is no time for goodbyes,.. we need to think after, before.

We need each others more than we know but we need ourself more.
But I swear in the days we left, we will walk in the fields of gold.

Hej Bloggen. Skumt de låter men skulle bara testa.
Hallå..ist låter bättre.  Sitter nu och försöker plugga, eller aa ska plugga iaf, med art arbetet.
Dagen har varit bra än så länge, med guidning och små barn, men sen kom en suck, och ett snyft, man tror aldrig det händer en själv, vill bara säga att vi är med er, dig och allihop,. Finns här, när du är redo att komma tillbaka.

Ikv blir det nog plugg & plugg, orkar inte annat, en film och mysa under täcket med kanske.

Saknar mamm & pappa med. & alla hemma, men vi ses ju iaf i helgen brudar ! <3
tiderna förändras
Puss & Kram

My Aim Is You

Denna låten av killen på tåget får mig att få gåshud. " It´s all I want, cause all I want is to be with you" ! , - My Aim is you Nikola Sarcevic . Skönast på länge !

Idag har det varit en skön dag, massa sol och en hel del mys med mamma. Dagen avslutades nyss med mat,vin och tv !
Jag och mor va först på bibloteket för att hitta en gammal bok, sedan i stan som idioter för att leta paket hit och dit, träffa söötnötterna madde & elin <3, åkte hem och köpte hår färg till mitt nyklippta lugghår :) spm ska färgas imon ! Jaja, lyckad dag har vi haft idag iaf.

Blev dessutom mycket glad förrut då marcus ringde och sa att han saknat mig massor hela dagen och inte kunnat tänka på nåt annat, så du är bara för underbar.

du&jag

Jag har även känt mig duktig idag, har inte tänkt på alt jobbigt utan sett på det positvit. Jag ska fixa allt som ska fixas och det med bravur. Om jag tror på mig själv då kanske detgår !
Läsa boken kanske jag ska göra nu ist för att sitta här då , haha.

Men hörni, Läs Stina-Lee´s blogg , mysfaktor !

Ska nog sova nu ist, : )
Kykoval imon med, Rösta på Mig ! Hihi.

Jag är så jäkla Bra !

 

PUSS & KRAM

- gud som haver barnen kär, se till mig som liten är. vart jag mig i världen vänder står min lycka i guds händer. lyckan kommer lyckan går, Du förbliver fader vår.


Spännande 090919

Hemma, Hem ljuva hem.
Skönt att komma hem efter en vecka av upp och ned gångar . Det har blivit bra med allt nu känns det som, men det är inte bra än, bara att kämpa liksom.

Idag väntades fiint väder och det är de minsann nu !, jag och mor ska ta en sväng in till stan, en massa som ska fixas egentligen, men få se vad som händer. Mamma är bra.

Imon blir det dop för lilla karl och att hälsa på favvokusinen i nya huset. Camilla är bra.
Det var även henne jag har lånat alla möbler ifrån så får ta en chans till att tacka med. Dessutom saknar jag släkten. Familjen liksom.

Imon är det även kyrkoval !, och jag tror att jag står med som en kandidat att rösta på :s Läskigt, men spännande. Saknar kyrkan och allt runt omkring med ! Även ifall man tror på gud kan det kännas som man är långt bort ibland.

Jaja, bloggar mer sen !
MADDE & ELIN - SAKNAR ER TJEJER !
Puss&Kram

Thank god for fridays.

Äntligen fredag och det är dags för hemfärd snart. Hem denna helgen blir skultorp typ. Stakars pappa, saknar dig nu bara för det att du ska vara själ vi helgen...min pappa är bäst. <3

Veckan gick lika fort som vanligt och jag börjar få mer ångest än vanligt. Det är inte bra, känner mig även ganska överflödig som sitter här nu och bara glor medan mina klassisar pluggar på vårat projekt, eller ja iaf cicci.

Men de är väl lika bra att inte stressa och försöka ta sig igenom en sak i taget, då går det nog !

Thank god it´s friday anyway !

Puss & Kram



Your eyes make me loose my rythm !

Min lott i livet .

Ja, idag är det en vanlig onsdag, vanlig var ordet, lagom seg, lagom tråkig, lagom regning och lagom mycket skit jag får ta.
Jag kanske överreagerar , men alla som vet vad jag menar förstår att om man hela tiden mjäkar med och är snäll mot allt och alla får man ta all skit.
Jag är så trött på hackningar, på att min åskiter inte duger, på att jag inte förstår bättre, på att Jag som person Inte duger. Det är nog bara mitt stilla inre som lider, det lider nog mer än vad jag egentligen gör, men jag är sååå trött !

Min lott i livet måste vara att ta all skit.
Jag ska bli mer som Grynet !
TA INGEN SKIT .

( ingen som dig ska få mig att må dåligt mer )  - du är min vän, en av de bästa, men jag ORKAR inte mer...tyvärr.
OBS ! Detta är ett sådant där inlägg som bara är en impuls , men det är ju en känsla och känslor ljuger aldrig. Aja.

Ska vi ha en bra dag nu då , när vi fått ur oss detta ?  JA ! Det ska vi ! :)
emma - utan att vara perfekt

Puss & Kram

Ta inte
allt på allvar

Söndag 6 sep 09

Morn Morn !
Idag vart det söndag igen, men de är mysigt för då blir de lägenheten igen. Åker med tåget kl 14 tror ja, så trist att åka så sent bara så 14 får de bli (: .

Satt nyss & titta runt på de aktiva bloggarna, det bästa med de flesta bloggar är att de skiter i att skriva en massa skit om alla andra, så tråkigt att sitta & lyssan på samma skit flera gånger,man måste ju komma med något eget lixom . Rekommenderar Stina-lees blogg, så söt!

Andra veckan i skolan nu med, imon så, bollhallen & allt, som man saknat.  Jag har funderat över hur det skulle vara att bo i töreboda & bara kunna gå till bollhallen & gå hem och nu är de så. Nu är det annorlunda.

Det var nog inte så mycket jag ville ha sagt idag , jag känner mig trött fast endå pigg,kan nån förklara de ? Haha .
Sen är de något jag oroar mig över, men jag vet inte vad. Marie såg det iaf, jag vet inte vad de är bara.
Det är så mycket nytt nu, allt ska fixas hela tiden och jag har nog det minsta fingret i spelet, de är dock lite jobbigt. Min röst lixom ? , betyder inte den lika mycket ? Aja.

JO JUST ! Igår när jag hämta pappa , ronny & gert, haha fyllegert asså ! Dessutom var det en bil till med, & på E6an påväg hem, Mooonar de andra 45 åriga gubbarna, HAHAH ! Pappas släkt alltså, lite humor. En hårig rumpa mitt i fejset innan kungälvsmotet , haha !
4D  - Kårtorpsgatan 4D
myspys - myströjan på !

Ha Det så Bra Nu .

Puss&Kram

Fyllechaffis

Sitter vaken nu, ville verkligen sova istället märker jag nu.  Men pappa ville ha fyllechaffis, hurra ! Haha, men de är man väl skyldig kanske. In till stigcenter blir det sen iaf för att hämta dem på bowling, haha.
suck suck.
Och mer suck på att jag inte riktigt orkade plugga i helgen, men jag övervägde det iaf och försökte, jag läste lite ock skrev ungefär en början på apu rapporten , men de får duga !

Annars har dagen bestått av sängen datorn mat hundarna & en massa Mys ! Ganska så skönt faktiskt .
Ska dra ner till mamma och chips påsen nu ist tror jag : ), å en film kanske, måste ju ändå vara vaken ! Busigt !


Puss&kram & God Natt.

meeei 

jag är en stjärna , egentligen , det är det jag vill tro .


Mitt Allt .

Först ville jag bara tala om att jag har världens bästa pojkvän .
Sötast i världen, snällast på jorden & underbarast i universum .

Marcus . Min Marcus .

Marcus Fischer

You are the one and only . <3


/Puss&kram


Forever !

Heej !
Jag är på så jäkla bra humör just nu, jag tror jag gråter glädje tårar, haha.  Jag vet inte vrf  egentligen, jag bara är glad.  Jag blev glad över denna underbara videoklipp :')
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&eurl=http%3A%2F%2Fssschhh%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded#t=12 .  Kolla är ett måste !

Så sjukt Bäst ! Vill gifta mig nu, och ha alla mina  vänner där som dansar ! :)
Att musik är en sån glädje. & kärlek.  Kan det bli bättre ? : )

Ja ja, hur som helst är jag hemma nu, det är skönt. Kom hem efter en tåg resa i kuvösen, haha. Dagen var bra igår, skola & kronsprinsessan som är så massa söööt ! och sedan hem till lägenheten och mysa med Extreme homemakeover innan jossan kom och vi gick till tåget ! Du är med perfekt gumman ! Allt blev bra till slut  med denna veckan.

Det var en jäkla massa cyklande och svettigt när man kom fram , men de får man väl överleva. :) Motion här kommer vi ! Det kommer bli ett bra år det tror jag på . Ska bara komma igång med allt plugg nu, så löser sig ALLT.  ! (:

Apu rapport ...
Däggdjursprojekt ...
Mitt lamm ...
Läsa böcker ...
Partier & sånt ...

Aaaja, det blir nog bra, känns inte jobbigt, känns bara kul ! Tokigt !
Borde egntligen plugga lite nu, men skjuter upp det hela tiden, vill hellre se på tv & myysa :), men men.

Nu ska jag inte pladdra på mer, kommer med något vettigt sen. !
meee

Forever on the dancefloor - with you marcus <3
Magic !

PUSS & KRAM

RSS 2.0