28 Jan. Livet ?

Hej . Ville bara först säga Grattis Elin. 18 år idag !
Sen kommer dagen dilemma.
Jag har ett dilemma.. Allt handlar ju om val och vart man ska., i livets alla frågor..men om man inte ens vet vart man vill, vart ska man då ?
Kan man bara stå still ?
Vrf ? vrf måste de alltid vara något.
Tänk er känslan av att inte finnas..att bara kunna slappna av ett litet tag. Att bara kunna känna sig hel igen.

hjälp mig..

Puss & Kram

Aggression & tårar. . .

Vrf , alltid ska jag bli ledsen, vrf ska alltid tårarna vara så nära. Kan inte ni bara koppla av lite, jag får ingen luft.
Jag går här och tänker på så jävla mkt, en del är skit också, tro inte att det är så lätt att bara ta till sig allt, lägga en massa energi på er när jag knappt orkar med mig själv. Ge mig en lugn minut.

Först blir det inte som jag vill med kalaset, sen har jag inte hittat praktikplats, sen tjatar pappa på ett jävla sommarjobb.. KAn man inte bara få ta en sak i taget. Jag vill inte ringa till nån gubbe i marstrand på nån himla cafe än, för jag måste kunna tänka klart först. Så tjata inte så himla mkt, Du gör det inte lättare.

Jag ville bara kunna slappna av..Vara mig själv. Alla bara tycker det är jobbigt hela tiden när jag är ledsen eller gråter eller är sur/arg, men ta ist reda på vrf jag är det och anklaga mig inte, peka inte ut mig, skäll intepå mig, för jag klara inte det just nu.

nu måste jag ta ett djupt andetag...
ha dt bra,
Puss & kram

24. jan. Festpådarg i Ullstorp !

Ja, igår vart vi ju i Ullstorp, haha, jag sägert bara. Satt på toan i typ minst en halvtimme hos frida innan plus att vi leta igenom alla fjortis i göterborg filmer som fanns för att hitta Madeleine, haha oojoj.
Satt och kolla igenom Sannas & Josses bloggar, fy fan vad jag saknar oss tillsammans.

Polisen kom igår med.. typiskt att de ska bli så jämt, haha, Men innan fick vi information från festens "mamma" att nej men de är ju inte så farligt att hela kungälv kommer till min sons fest, haha.
En massa kiss bakom buskarna blev det me . ! ja jag sägert-

Åker upp till skolan idag , me marcus förhoppningsvis & så . Ska bli skönt, för inget här hemma verkar bli som man tänkt sig. Men men de löser sig säkert, jag vill ju bara att alla ska kunna vara med , tillsammans.
 jaja.

Puss & Kram

24 Januari

Hej Igen, ja de dröjer innan man sätter sig och bloggar igen. De är faktiskt inget man gör varje dag.
Haft en ganska konstig vecka i skolan, men om man ser bortom allt som hänt kan de nog bli bra.

Kom hem igår och satte mig vid lets dance, som inte alls är lika bra som andra år ! Suck.. Men iaf Åkte äntligen Blondinbella ut !! TACK.

Ska ta en lugn dag idag då..

ring mig el nåt, har tråkigt..

Puss & Kram

RSS 2.0