havet är djup

tii ii iisdag idag.
praktiken, artar sig dag för dag, soft dag idag , med godis & air condition. Värme värme värme är det också. suck. Jag vill helst ligga ute i solen, men de får väl bli en annan dag.
dock legat ute i solen en stund i eftermiddag, myys, somna med, tror jag !

låt tips idag .: la luna - belinda carlisle . Sommar denga !
                         no surprise - daughtry
                         pissnisse - nanne grönwall
                         use sombody - kings of leon
 

snart är det helg gott folk, jo jag hörde att det är Match Cup Sweden på Marstrand nu & det ryktades om att vi skulle dit på fredag tjejer !?

En liten kärleksförklaring hinner vi väl med också på denna sega blogg...
Jag saknar dig min Marcus, du är mitt allt & jag vill ha dig Här NU.
Längtar så tills helgen att jag blir galen.
Jag Älskar Dig .
Marcus Fischer & Emma Eliasson <3

Du & Jag <3  emmaeliasson blogg

PUSS & KRAM alla .

jossan, cicci, clara & emmeli är saknade.

LE & VÄRLDEN LER MOT DIG

villha !

Dvärgpinscher :)

Vill ha en dvärgpincher :) Det kom in en liten söt sådan här jycke vid namn Alex, så  mycket liv ! Så myckte glädje så mycket Kärlek !
Vill ha :D



<3

Sommar 09

Ja, det är fullt upp, jag praktiserar . i Partille, är hemma då.  Det är toppen för då får jag träffa er. Mysigt hade vi de i lördags flickor & ännu mysigare ska vi ha det i sommar ! :)

Nu är det snart Lotta på Liseberg & det ska ses, Tack Elin för igår med , mys att bada & prata i ditt hus :) Du är bäst !

Legat hemma & stekt lite på eftermiddagen nu, Skööönt.

Sommar sommar sommar, det är Bra .
Saknar min marcus  bara . <3

schteek :)

PUSS & KRAM 

- jag behöver Pengar !

man blir inte snäll av cigaretter, men va fan :)

Ooh Midsommar idag !
var vi tillbaka från nordens ark och jag säger bara TOPPEN. Stället är magiskt och folket är underbara. Jag och cecilia har haft 2 jätte bra veckor och vi kommer tillbaka, det vll jag lova , med våran sööta husvagn !
Våra handledare Emma & John var super sköna (:
Men det var en sur tant jag Inte tyckte om, usch usch, jag måste bara få ur mig det. haha Hur kan man vara så elak och tråkig, så idiotförklarande, varför, vad hade jag gjort dig, inte ens ett hejdå fick jag, ne Dumma dig Mia, du kan ju köra upp dina cigaretter i rumpan och gå hem till din dotter, haha ,Ne men usch ja, vi säger bara usch.

Idag är det iaf Midsommar, solen verkar vilja komma fram där emellan molnen, vi är inte farliga kom kom, :)
Jag tar tåget kl 12 till skövde där me and my baby åker och handlar för att sedan åka till cecilia & linus i kinnarp utanför falköping. Lär bli en super midsommar ! Kärlek på det.

Haha måste bara tala om en sak om praktiken, igår skulle jag & sverker åka till järv bryggan och leta efteren amulett som Svenska SÄPO chefens man hade tappat, va fan ! Hahah så sjukt, men vi hittade den tyvärr inte, hade kunnat bli en slant på det annars.
Marstrand . <3
Ha en toppen Midsommar föresten, vill se er snart , ni 5 som bor närmast mitt hjärta.  Var är ni lixom ?Våran sommar ska börja nu tkr jag ! :)

PUSS & KRAM
GLAD MIDSOMMAR !

Svisch...

Snacka om stress och jäkt innan sommarlovet eller, och denna satans APU. suck suck suck. Varför ska det bara skiita sig. Sitter i skolans datorer och försöker lätta upp mitt humör.Saknar dock alla sköna människor hemma istället. Vet inte om det är bättre eller.
Nästa vecka blir det Nordens ark med Cecilia, det ska bli så bra, iaf 2 veckor praktik. Alltid något, hoppas på ett sommarjobb med, städa bussar i skövde men va tusan, (: pengar som pengar!
Ska nu ha livskraft, alltid något. Skönt med slappa lärare iaf, de kan ju vara ganska stressade, men att de glömmer oss lite är bara ett plus för oss, !

Idag är det min & marcus 14 månaders dag också. och ÄKTA kärlek består. Vi är Äkta. Jag älskar så jag spricker. <3
du&jag . marcus&emma <3

Ha en toppen dag allihopa och imorgon...

SOMMAR LOV ! Hurra ! :D
Känns knappt , men sanna om du ser detta kan du la ringa och peppa mig lite :) ?!
Bästa Båt Brudarna nånsin !

PUSS & KRAM


RSS 2.0